Menü Bezárás

Baby Vampire Blues

Fordító: Léda • Editor: Xialongne

Időtartam: 8×25 perc

A Tokióban élő vámpírok, Sou Kurosawa (Renn Kiriyama) és Aoi Shifuji (Yutaro Goto) egy meglehetősen ötletes módot találtak a megélhetésükre. A Yoro no Kodomotachi egy olyan kávézó, ami csakis éjjel tart nyitva, és meglehetősen jól jövedelmez nekik. A sikerük ellenére, Sou és Aoi üzlete a koronavírus hatására leáll. Mivel a kávézójuk teljesen bezárt, a fiatal vámpírpár meglehetősen nehéz helyzetben találja magát, hiszen az élelmiszer készletük kezd kiürülni.
Mivel a vírus világszintű pusztítást végez, a Vámpírszövetség romániai központja nem tudja teljesíteni a rendszeres kiszállításokat, így a két kékvérűnek nagyon kevés erőforrás áll rendelkezésére. Mivel még soha nem vettek emberi vért, hamarosan kénytelenek lesznek meghozni egy nehéz döntést. Megvárják, amíg a Vámpírszövetség leszállítja nekik hőn áhított vérkészletet, vagy saját kezükbe veszik a dolgokat, és megtalálják a módját arra, hogy először ízleljenek az emberi vérből?

A “Baby Vampire Blues” egy elragadó mese agyarakról és bolondságokról. Ez egy 2021-ben készült japán természetfeletti vígjáték, melyet Iguchi Noboru rendezett.

Előzetes:


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

0
1
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Léda, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?