Menü Bezárás

Animals

Fordító: Léda és Xialongne

Időtartam: 8×45 perc

Shikamori Umi egy túlterhelt irodai dolgozó. A főnöke mindig a végsőkig hajtja Umit, mondván, hogy ő a cég számára nélkülözhetetlen, és emiatt nem tud eleget aludni vagy időt szakítani magára.
Egy nap, amikor Umi egy élő adás forgatásán dolgozik, elalszik. Ez egy olyan pillanatot eredményez, amely később “alvó AD”-ként és egy sötét cég alkalmazottjaként jellemzik, valamint a főnökét “régimódinak” és a show-korszakból származónak nevezik. Nem szereti önmagát és azt, amivé vált az irodai munka során, és ahelyett, hogy visszatérne és ugyanolyan maradna, az Animal Beauty nevű sminkügynökségnél próbál szerencsét. Új gondolkodásmódjával gyakornok lesz, ahol megismerkedik Kazaóval, egy fotóssal, aki a barátja lesz, és Sakaki Keisukéval, az Animal Beauty jóképű vezérigazgatójával.
Miközben a munkában és önmaga megváltoztatásában mindent megtesz, vajon képes lesz-e beleszeretni és legyőzni a nehézségeket?

Előzetes


Továbbiakért jelentkezz be!

[A sorozat véget ért]

2
0
Posted in Befejezett » Sorozatok, Befejezett sorozatok » Japán, Fordító » Léda, Fordító » Xialongne, Sorozatok, Sorozatok » Japán

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

2 Hozzászólás