Menü Bezárás

The Phone

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 115 perc

Dong Ho (Son Hyun Joo) egy nagymenő ügyvéd egy sikeres jogi cégnél. Felesége, Yeon Soo (Uhm Ji Won) egy jószívű orvos, aki egy forgalmas szöuli kórházban dolgozik. Dong Ho úgy döntött, hogy otthagyja az állását, hogy egy gyógyszeripari cég vállalati ügyvédjeként helyezkedjen el. Azon a napon, amikor otthagyja régi munkahelyét, a felesége felhívja, ő pedig úgy dönt, hogy nem veszi fel, hogy folytathassa a kapcsolatépítést. Ez azonban tragikus események sorozatát indítja el, ami végül a felesége véres meggyilkolásához vezet egy borzalmasan félresikerült rablás során.

A rendőrség nehezen tudja azonosítani a gyilkost, Dong Ho pedig kétségbeesetten veti bele magát a munkájába. Amikor azonban egy évvel később telefonhívást kap a feleségétől, aki a hívás idején még él és virul, hirtelen rájön, hogy valahogy kapcsolatot teremtett a múlttal. Dong Ho elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy megpróbálja megakadályozni a gyilkosságot… de lehet, hogy már elkésett?

A “The Phone” egy 2015-ös dél-koreai film, amelyet Kim Bong Ju rendezett.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
1
0
Posted in Bae Sung Woo, Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Ynonline8, Hwang Bo Ra, Jo Dal Hwan, Lee Chul Min, Noh Jung Ui, Son Hyun Joo, Uhm Ji Won

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?