Menü Bezárás

The Mermaid

Fordító: Léda • Editor: Darla

Időtartam: 73 perc

Yang Fan (Alex Chen) tengerbiológusként annak szentelte életét, hogy felfedezze a tengert és annak minden csodáját. Yang Fan, akit lenyűgöz a tenger, ideje nagy részét az óceán számos ökoszisztémájának kutatásával tölti. Számos kutatási expedíciója egyikén Yang Fan valami olyan fantasztikus dologra bukkan, hogy először el sem hiszi, hogy az valóságos.
Meggyőződve arról, hogy egy sellővel találkozott, Yang Fan megpróbálja követni a lényt, de üldözése teljes katasztrófával végződik. A tengerbe zuhanva Yang Fan élete ott és akkor véget érhetett volna, ha nincs Xiao Yu (Lin Yan Rou), egy embernek álcázott sellő. Yang Fan életének megmentése miatt a tudós örökké hálás, és nem kell sok idő, hogy a hála meleg érzései mélyebbé váljanak. Xiao Yu azonban nem akar beleszeretni egy emberbe, főleg akkor nem, amikor ők a felelősek a hazáját és népét fenyegető állandó veszélyért.
Xiao Yu kezdeti elutasítása ellenére Yang Fan nem adja fel. Yang Fan elszántan el akarja nyerni a lány szívét, és mindent megtesz, hogy bebizonyítsa érzelmeinek őszinteségét. De még ha sikerrel is jár, kivirágozhat-e kettejük között a szerelem, amikor az egyik a szárazföldön, a másik pedig a tengerben él?

Az uszonyos szerelmi történet, “A sellő” egy 2021-es kínai fantasy-romantikus film, amelyet Zhang Da Wei rendezett.

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Kína, Filmek, Filmek » Kína, Fordító » Léda

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?