Menü Bezárás

The Art of Seduction

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 100 perc

Ha a sikerről van szó, Han Ji Won (Son Ye Jin) gyakorlatilag egy könyvet is tudna írni. Az egyik legsikeresebb befektetési bankár, Ji Won tehetsége páratlan. De nem a fényes karrierje az egyetlen, ami páratlan sikereket hozott. 

Ji Won ugyanolyan gyönyörű, mint amilyen sikeres, az évek során nem kevés férfi figyelmét keltette fel. Idővel azonban rájött, hogy minden férfinak van egy végzetes hibája: túl könnyen a kisujja köré csavarodnak. Ji Won sokak szerint komoly játékos, aki pillanatok alatt képes rávenni a férfiakat, hogy beleszeressenek. Mivel még soha nem találkozott olyan férfival, aki képes lett volna ellenállni a bájainak, Ji Won teljesen összeomlik, amikor egy kisebb autóbaleset miatt Seo Min Jun (Song Il Gook) szó szerint beszáguld az életébe. 

A sikeres építész, aki mindenben akkora játékos, mint ő maga, azonnal megdöbben Ji Won vonzerejétől, de ezt nem akarja a lány tudtára adni; ahogy Ji Won sem akarja, hogy tudja, az érzés kölcsönös. Min Jun és Ji Won azonnal vonzódnak egymáshoz, és hamarosan az ész, a büszkeség és a vonzalom csatájába keverednek. A kérdés csak az, hogy a két tapasztalt játékos közül melyikük hódol be előbb ellenfelük végtelen bájainak? 

A “The Art of Seduction” (A csábítás művészete) egy 2005-ös dél-koreai romantikus vígjáték, melyet Oh Ki Hwan rendezett.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Ahn Sun Young, Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Ynonline8, Hyun Young, No Joo Hyun, Son Ye Jin, Song Il Gook

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?