Menü Bezárás

Cracked

Fordító: Ynonline8 • Editor: frkszltn

Időtartam: 93 perc

Ruja, aki külföldön él kislányával, Rachellel, bajban van, mivel a kislánynak szemműtétre van szüksége, de nem engedhetik meg maguknak. Amikor azonban már nem lát kiutat, megérkezik hozzá Wichai, apja (egy világhírű festőművész) régi barátja és munkatársa, aki tudatja vele, hogy az apja meghalt, és vissza kell térnie Thaiföldre, hogy átvegye a hagyatékát.

Amint megérkeznek a kastélyba, Wichai közli vele, hogy két festményt, amit az apja hagyott rá, megvásárolni készül egy multimilliomos, de az eladás előtt egy kis restaurálásra van szükségük, amit egy fiatalember, Tim fog elvégezni. Ruja a lehető leggyorsabban el akarja adni, és ez a kúriára is vonatkozik, de hamarosan furcsa álmokat lát, és hátborzongató események közepette találja magát, amelyekben gyakran a lánya is érintett.

A helyzetet Tim hirtelen felbukkanása menti meg. Ruja barátra talál a férfiban, de a ház gondnokának furcsa viselkedése és a folyamatos furcsa események arra utalnak, hogy valami nincs rendben. Ahogy Ruja elkezd visszaemlékezni a múltra, számos fordulatos titok kerül napvilágra, amelyek mind a két portréhoz kapcsolódnak.

A film férfi főszerepében a koreai idol csapat, a 2PM egyik tagja, Nichkhun.

Szereplők:

Előzetes

Továbbiakért jelentkezz be!
1
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Thaiföld, Dream Passalak Supsiripaisan, Filmek » Thaiföld, Fordító » Ynonline8, Nichkhun, Pat Chayanit Chansangavej, Pu Sahajak Boonthanakit

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?