Menü Bezárás

Immortal Vampire

Fordító: Léda • Editor: Esum

Időtartam: 97 perc

Yu Ri (Wang Ji Won) egy húszévesnek tűnő nő, aki valójában egy nagyon sötét titkot rejteget. A nőt 1866-ban megharapta egy vámpír, és azóta maga is vámpírrá vált. A vámpírok nem öregszenek, amíg nem isznak fertőzött vért. Ha mégis, akkor kialakul náluk a Vámpír Immundeficiencia Szindróma (VIDS) nevű állapot, ami öregedést okoz náluk. Yu Ri azonban olyan ritka antitestekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számára, hogy elkerülje a VIDS kialakulását.
Egy másik női vámpír, Soo Jung (Lee Joo Yeon) megpróbálja levadászni Yu Rit. Az előbbi azt tervezi, hogy ellophatja Yu Ritől az antitesteket, és maga is örök fiatalságra tehet szert. A halhatatlanok közötti harc azonban fordulatot vesz, amikor Yu Ri megment egy halandó férfit, Min Jun-t (Jae Hee). Utóbbi egy filmrendező, aki bajba került az uzsorásokkal. Érzelmek kezdenek kialakulni Yu Ri iránt – de vajon tényleg kialakulhat-e románc egy halhatatlan vámpír és egy halandó ember között? És mi fog történni, amikor Soo Jung megpróbál közbelépni?

A “Halhatatlan vámpír” egy 2022-es dél-koreai film, amelyet Kim Hong Ik rendezett.

Szereplők

Előzetes

» kattints ide.

Továbbiakért jelentkezz be!
0
0
Posted in Befejezett » Filmek, Befejezett filmek » Korea, Filmek, Filmek » Korea, Fordító » Léda, Jae Hee, Kim Goo Hyun, Kim Tae Gyum, Lee Joo Yeon, Park Hee Jin, Wang Ji Won

Hasonló tartalmak

Vélemény, hozzászólás?